Van harte welkom bij Hotel de Valk


Hotel de Valk gelegen aan de Frans van Beststraat in Valkenswaard beschikt over 26 moderne kamers, uiteenlopend van eenpersoons-, tweepersoonskamers en een suite / bruidssuite. Alle kamers zijn uitgerust met wifi, climate-control, smart-tv en modern sanitair.


Kruip bij de Valk in het nest! Graag tot snel!

Aanvragen beschikbaarheid
  • Hotel gelegen in het centrum van Valkenswaard
  • 26 eigentijdse en moderne kamers
  • Nabij Natuurgebieden de Strabrechtse Heide, de Malpie en de Grootte Heide.
  • Op slechts 13 km van Eindhoven
  • Mogelijkheid tot vergaderen
  • Te combineren met diverse recreatie in de regio
Gratis wifi
Huisdieren toegestaan
Oplaadpalen in de buurt
Bagageopslag
Ontbijt
Vergaderen mogelijk
Receptie
Fietsverhuur
Fietsenstalling
Parkeermogelijkheden in de buurt
Niet-roken in gehele hotel

Hotel de Valk


Een sfeervol hotel in het centrum van Valkenswaard. Uitstekende verbindingen naar o.a. de High Tech Campus van Eindhoven. Voor een heerlijk ontbijtbuffet kunt u terecht in ons hotel. In samenwerking met diverse restaurants in de omgeving kunt u genieten van een heerlijk diner met een gratis aperitief. Hotel De Valk ligt te midden van prachtige natuurgebieden waaronder de Malpie, Groote Heide en Strabrechtse Heide , mooie golfbanen en veel recreatie in de omgeving. Leuk met de auto, fiets en te voet. 

Lees meer

Arrangementen


Een sfeervol hotel in het centrum van Valkenswaard. Uitstekende verbindingen naar o.a. de High Tech Campus van Eindhoven . Voor een heerlijk ontbijtbuffet kunt u terecht in ons hotel. In samenwerking met diverse restaurants in de omgeving kunt u genieten van een heerlijk diner met een gratis aperitief. Hotel De Valk ligt te midden van prachtige natuurgebieden waaronder de Malpie, Grootte Heide en Strabrechtse Heide, mooie golfbanen en veel recreatie in de omgeving. Leuk met de auto, fiets en te voet.

Lees meer