Welkom bij Boutique Hotel De Valk


Boutique Hotel De Valk aan de Frans van Beststraat in Valkenswaard beschikt over 26 moderne thema kamers waarbij je je waant in een bruisende stad ergens ter wereld. Uiteenlopend van eenpersoons-, tweepersoonskamers en een luxe suite. Alle kamers zijn uitgerust met comfortabele bedden, wifi, climate-control, smart-tv en modern sanitair.


Kruip bij De Valk in het nest! Graag tot snel!

Aanvragen reservering
  • Sfeervol hotel in het bruisende centrum van Valkenswaard
  • 26 eigentijdse en moderne kamers
  • Dicht bij natuurgebieden De Malpie, Grootte Heide en Strabrechtse Heide
  • Slechts 13 km van Eindhoven
  • Perfecte uitvalsbasis voor recreatie in de regio
Gratis wifi
Huisdieren toegestaan
Oplaadpalen in de buurt
Bagageopslag
Ontbijt
Vergaderen mogelijk
Receptie
Fietsverhuur
Fietsenstalling
Parkeermogelijkheden in de buurt
Niet-roken in gehele hotel
Lift aanwezig
Overdekte stalling voor fietsen & motoren
Airco (climate control)

Boutique Hotel De Valk


Sfeervol hotel midden in het centrum van Valkenswaard, waar de Brabantse gemoedelijkheid hoog in het vaandel staat. 


Wij verzorgen elke dag een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet met vers gebakken broodjes. Lunchen en dineren is mogelijk bij de restaurants (op loopafstand) in de directe omgeving.


Boutique Hotel De Valk ligt dicht bij de prachtige natuurgebieden De Malpie, Groote Heide en Strabrechtse Heide. In de omgeving vindt u mooie golfbanen en veel recreatie mogelijkheden. Leuk met de auto, fiets en te voet. Ook zijn er uitstekende verbindingen naar o.a. de High Tech Campus en het centrum van Eindhoven.

Dineren op Sterrenniveau


Geniet van een heerlijk diner bij sterrenrestaurants Restaurant Eden in Valkenswaard en restaurant De Treeswijkhoeve in Waalre en kruip daarna bij ons in het nest. 


Na het diner overnacht u in ons sfeervolle boutique hotel, waar u de volgende ochtend nog even nageniet tijdens ons uitgebreide ontbijtbuffet. 


Voordat u met een voldaan en relaxt gevoel terug naar huis gaat, maakt u een mooie wandeling over de Malpie, Grootte Heide en/of Strabrechtse Heide. 

Aanvragen reservering