Van Herberg tot Hotel


Hotel de Valk is sinds 1922 gevestigd in een historisch pand. Het pand heeft al vele verbouwingen ondergaan en heeft momenteel 26 kamers, een café en een grote multifunctionele zaal. Aan de voorkant is er een groot terras aanwezig, waar het in de zomer heerlijk vertoeven is.

Persoonlijke service en kwaliteit, gecombineerd met de Brabantse gemoedelijkheid vormen een belangrijk deel van onze diensten. Dat u zich thuis voelt, is voor ons van groot belang.

Dat u zich thuis voelt, is voor ons van groot belang.

Hotel de Valk is sinds 1922 gevestigd in een historisch pand. In die tijd had het al een herbergfunctie. Het pand was gelegen tegenover het toenmalige station van Valkenswaard. Het lag aan de lijn van Eindhoven naar België. Deze is in 1962 helaas opgeheven.

In 1953 kwam het hotel in handen van Dhr. J. Smets en had het gebouw 10 hotelkamers. Vanaf 1986 heeft zijn dochter Godelie Smets het roer overgenomen en breidde het hotel uit met 18 kamers , voorzien van eigen sanitair, TV, radio en telefoon en allen bereikbaar via een lift.

Daar bleef het echter niet bij en er hebben inmiddels weer vele andere verbouwingen plaatsgevonden om alsmaar met de tijd mee te blijven gaan. Momenteel telt het hotel 26 kamers inclusief een suite.