Van Herberg tot Hotel


Boutique Hotel De Valk is sinds 1922 gevestigd in een mooi historisch pand. In die tijd had het al een herbergfunctie. Het pand was gelegen tegenover het toenmalige station van Valkenswaard, aan de spoorlijn van Eindhoven naar België. Deze is in 1962 opgeheven.


Na enkele verbouwingen heeft het historische pand zijn karakteristieke eigenschappen behouden. Oude details zie je in het hele hotel terug en zeker ook in de sfeervolle lounge en de grote multifunctionele zaal. 


Het hotel heeft 26 sfeervolle kamers, inclusief een luxe suite. De hotelkamers hebben een eigen thema, gebaseerd op een bijzondere plaats in de wereld. Zo waan je je in Venetië of Rio de Janeiro, maar ook slapen in een kamer met een thema over Valkenswaard en Dommelen behoort tot de mogelijkheden. Aan de voorkant van het hotel is een gezellig terras aanwezig, waar het in de zomer heerlijk vertoeven is.


Persoonlijke service en kwaliteit, gecombineerd met de Brabantse gemoedelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Kruip bij De Valk in het nest! Graag tot snel!

Dat u zich thuis voelt, is voor ons van groot belang.