Ontdek de omgeving


De omgeving van ons hotel biedt vele mogelijkheden en activiteiten. Wandel of fiets over de prachtige natuurgebieden. Verken het water met een kanotocht. Of ga lekker shoppen in Valkenswaard en/of Eindhoven. Ons boutique hotel is de ideale uitvalsbasis voor al deze activiteiten. 


Fietsen

Ontdek de prachtige omgeving van ons hotel met de fiets. Via de receptie van ons hotel is het mogelijk om elektrische fietsen te huren voor een halve of hele dag. Informeer bij de receptie naar de mogelijkheden.


Sportieve activiteiten

Wilt u graag een actieve activiteit met familie, vrienden en collega’s organiseren en overnachten in ons hotel? Neem dan eens een kijkje op de website van Rofra. Zij organiseren onder andere kanotochten, Solex rijden en bedrijfsuitjes. 


In Valkenswaard is altijd iets te doen

Valkenswaard staat bekend om haar jaarlijkse bloemencorso in September en de gezellige Braderie Hemelse Sferen met Hemelvaart.Er is altijd wel iets te doen in Valkenswaard. Neem eens een kijkje op de website van VVV Valkenswaard en zie wat er allemaal te doen is in Valkenswaard en omgeving. 


Wandelen

Vanuit ons hotel maakt u via verschillende wandelroutes kennis met diverse prachtige natuurgebieden zoals De Malpie, Groote Heide, Strabrechtse Heide en het Leenderbos. 


Winkelen

Het centrum van Valkenswaard met leuke winkels ligt op loopafstand. Het bruisende stadscentrum van Eindhoven ligt op 15 minuten rijden vanaf ons hotel.


Markt

Elke donderdag is er een grote weekmarkt in het centrum met kleding, fruit, groenten, bloemen, etcetera. 


Overnachting 

Combineer een uitstapje in de omgeving met een overnachting in Boutique Hotel De Valk en geniet van Brabantse gemoedelijkheid. Wij maken uw verblijf graag tot een onvergetelijke ervaring. 


Aanvragen reservering