Een hotel met extra's


De hotelfunctie is de basis van Hotel De Valk, vandaar dat het restaurant en ook het cafégedeelte een andere invulling krijgen. Op en rondom De Statie, waar het hotel gevestigd is, zijn meer dan voldoende mogelijkheden om cafés en restaurants te bezoeken. Ze werken met deze horecaondernemers samen, zodat ze elkaar kunnen gaan versterken.

Het is overigens wel mogelijk om gebruik te gaan maken van de keuken, het restaurant- en cafégedeelte. Zo kunnen groepen reserveringen plaatsen om er te eten of een gezellige avond te hebben. Dat kan uiteenlopen van bruiloften tot koffietafels en jubileums tot bedrijfsbijeenkomsten. Daarnaast is er een grote zaal beschikbaar om allerlei activiteiten te organiseren en het ontvangen van het verenigingsleven.

Het cafégedeelte heeft een eigentijdse en moderne uitstraling gekregen. Het hotel heeft 26 zeer moderne kamers beschikbaar, uiteenlopend van eenpersoons-, tweepersoons-, familiekamers en een suite. Alle kamers zijn uitgerust met wifi, airco, smart-tv en modern sanitair.

Al die kamers hebben een eigen thema, gebaseerd op een plaats in de wereld. Zo kun je je bijvoorbeeld wanen in Venetië of Rio de Janeiro, maar ook slapen in een kamer met een thema over Valkenswaard en Dommelen.